Famílies i amics,

Amb aquest article us volem donar la benvinguda a aquest nou espai web, un espai que esperem esdevingui un punt de trobada i un punt d’informació per a totes les famílies del nostre centre, tot facilitant-vos continguts útils plens d’actualitat, recursos i dades d’interès.

Hem dissenyat aquest espai tot buscant que us sigui realment fàcil accedir a allò que hi cerqueu en un moment determinat, hem tractat de fer un espai d’alta usabilitat en el que tothom s’hi senti còmode navegant-hi.

El nostre web i els seus continguts estan pensats per a que grans i petits tingueu una experiència com a usuaris i visitants molt satisfactòria.

Els espais més estàtics i més dinàmics estaran en tot moment acompanyats de les nostres Xarxes Socials per tal de que us sigui més fàcil estar al dia de tot el que hi publiquem, especialment en el nostre Blog, que ha de ser l’espai més viu i dinàmic del web, ja que ens portarà el dia a dia de l’activitat de l’AMPA, tot encabint-ne les activitats i notícies que durant un curs escolar es van succeint.

Altres espais, que tot i ser una mica més estàtics anirem actualitzant per tal de donar-vos continguts d’interès, configuren també el web per tal de facilitar-vos informació sobre la pròpia AMPA, sobre enllaços propis i externs que tal vegada podeu necessitar o sobre el calendari d’activitats que cada curs programem per a totes les famílies i per a tots els alumnes.

Esperem doncs que sovintegeu el nostre web i rebre les vostres propostes i necessitats, tot intentant configurar entre tots un espai realment útil que faciliti les comunicacions entre els diferents membres de la comunitat educativa de la nostra escola, de Sant Josep Obrer.

Tanquem aquest primer post donant-vos de nou la benvinguda i agraint-vos el vostre suport i col·laboració.

AMPA Sant Josep Obrer

Premis ECOS 2020-2021

Premis ECOS 2020-2021

De nou podem gaudir d’un dia molt especial per a tota la comunitat educativa!!

Sant Jordi 2021 !!!

Sant Jordi 2021 !!!

Quin plaer tornar a compartir moments amb tots vosaltres, n’estem contentíssims!!!!

C/ Covadonga 2 L’Hospitalet de Llobregat

08906 Barcelona

Share This