Famílies i amics,

El mes de maig és tradicionalment un mes molt intens a l’escola, i des de l’AMPA també vivim aquesta activitat amb molta il·lusió i empenta, tot participant-hi i ajudant en tot allò que podem.

En aquest article us portem un petit recull de fotos de la celebració de la festa de la nostra escola, la festa de Sant Josep Obrer, de la que trobem dos articles al web de l’escola, el d’Educació Infantil i el d’Educació Primària , i que sempre és un matí especial en el que es trenca la rutina de classes tot donant pas a actuacions per als més petits i al lliurament dels premis ECOS d’enguany.

De ben segur que ja els dies abans vareu sentir als vostres fills comentant-vos amb molta il·lusió que s’apropava el “dia del gelat”, que és com moltes vegades denominem aquest dia col·loquialment tot fent referència a que sempre acabem l’esmorzar de cada dia amb un gelat ben bo.

També us hi afegim una foto de la Festa dels Avis, festa que des de fa uns anys organitzem des de l’AMPA com a homenatge, com a mostra de carinyo i estimació cap als nostres grans, cap a les persones a les que tant i tant hem d’agrair, no cal dir que els nostres avis i àvies s’ho mereixen tot i més, i de totes les festes que organitzem durant el curs, aquesta és, possiblement, una de les més especials.

Bé famílies, com veieu hem entrat a la recta final d’un curs en el que des de l’AMPA hem organitzat diverses festes i celebracions, unes de noves i d’altres ja conegudes, tot esperant potenciar i gaudir d’aquest espai de convivència que és la nostra escola. Estem molt contents de la resposta que hi heu donat i esperem seguir aprenent i millorant tot allò que organitzant per a les famílies i alumnes.

 

 

Gràcies per visitar el nostre blog, gràcies per seguir la nostra actualitat !! #SjoAmpa

C/ Covadonga 2 L’Hospitalet de Llobregat

08906 Barcelona

D’altres articles que us poden interessar !!!

Premis ECOS 2020-2021

Premis ECOS 2020-2021

De nou podem gaudir d’un dia molt especial per a tota la comunitat educativa!!

Sant Jordi 2021 !!!

Sant Jordi 2021 !!!

Quin plaer tornar a compartir moments amb tots vosaltres, n’estem contentíssims!!!!

Benvinguts a l’Oest Americà!!!

Benvinguts a l’Oest Americà!!!

La festa d’ESO, Batxillerat i CF va set tot un èxit de participació i, el més important, va ser molt divertida!!

Ja tenim el nou logo de l’AMPA!!

Ja tenim el nou logo de l’AMPA!!

El Raúl Expósito, alumne d’ESO, ha guanyat el concurs de disseny del nou logo, ENHORABONA al Raúl i a tots els participants!!!

Festa temàtica 2018

Festa temàtica 2018

La festa per a ESO, Batxilerat i Cicles Formatius va ser…terroríficament divertida!!

Pin It on Pinterest

Share This