Benvolgudes famílies,

El segon trimestre avança i ja hem arribat al principi del mes de febrer, un mes que, sovint i tal com ens passa amb el gener, se’ns fa a tots una miqueta mandrós. Ara bé, per aquestes dates sempre arriba a la nostra escola un dia especial i entranyable, un dia d’aquells que més recorden els alumnes quan ja fa anys que ham marxat de la nostra escola.

Aquest dia és el Dia de la Congregació, en el que la nostres Germanes i l’AMPA del centre ens posem davant de les cassoles per a fer per a tothom una excel·lent xocolata calenta que esdevé un dels moments més recordats del curs, sens dubte. Per a totes les famílies de l’escola és un plaer compartir amb les Germanes i amb tota la resta comunitat educativa del centre aquest dia tan especial.

A més, amb els anys, aquest dia ha esdevingut un meravellós punt de trobada amb ex-alumnes que tornen per un dia a l’escola, alumnes que busquen com poden una estona dins les seves agendes d’estudis o feina per a venir a saludar-nos a tots, per a venir a recordar amb carinyo el seu “cole” i, òbviament, per a venir a gaudir de la xocolata amb melindros que tant recorden!!

Des de l’AMPA del centre, volem donar les gràcies a totes les mares que ens han ajudat en aquest dia, sempre és molta feina preparar-ho tot, però és meravellós veure la il·lusió amb la que petits i grans viuen aquesta entranyable jornada.

Gràcies a tots els que en hi heu ajudat, gràcies a tots els que n’heu gaudit, gràcies a tothom!!!

Share This