Benvolgudes famílies,

Aquest passat dissabte 22 d’abril vàrem celebrar i gaudir de la 2a Festa de les famílies, i certament estem molt contents, ja que vàrem veure que tothom s’ho va passar molt bé en una jornada de compartir jocs, riures i bon menjar.

Aquest any vàrem donar un caràcter temàtic relacionat amb els super herois i personatges de còmic, tot buscant que qui s’animés es disfressés amb el seu super heroi favorit o amb el personatge de còmic que més li agradi, i tot això acompanyat de molts jocs i diversions que vam omplir el nostre temps tot fent que el dia se’ns passés volant, cosa que sol ser un bon indicatiu de que ens ho hem passat bé.

És un orgull i un autèntic plaer fer l’esforç que calgui per tal de veure com els nens i nenes de la nostra escola juntament amb les seves famílies comparteixen un dissabte a l’escola, a l’edifici on hi passen tantes hores durant la setmana. Un espai i un temps de compartir, de conèixer a la família dels companys de classe, de divertir-se i de menjar tots junts una bona paella mentre comencem a fer plans per l’estiu que tan a prop tenim ja.

Tots som conscients de que l’escola és la nostra segona casa, una llar que ens acull i que, en ocasions, ens resulta una mica pesadeta tot pensant en la feina i en les tasques que hi fem, però també, paral·lelament hi sentim una pila de coses que ens ajuden a construir la personeta que serem, coses que formen part de tot el que som, aquelles “batalletes” que un dia explicarem en un sopar de retrobada d’alumnes passats uns anys.

Nosaltres, des de l’AMPA, esperem que aquestes festes esdevinguin un dia un meravellós record a comentar en un sopar de retrobada de companys de l’escola.

Vist l’èxit de la priimera edició, i d’aquesta segona, no tenim cap dubte de que l’any vinent podrem viure tots plegat una nova edició d’aquesta Festa de les Famílies, i així, poc a poc, de ben segur que entre tots aconseguirem que sigui una data clàssica de les activitats que escola i AMPA celebrem cada curs escolar, i esperem trobar-vos-hi a tots !!

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat i per seguir els nostres continguts !!!

C/ Covadonga 2 L’Hospitalet de Llobregat

08906 Barcelona

Share This