Totes les activitats per als alumnes i les famílies !!

El Calendari d’activitats es desenvolupa durant els mesos de l’any lectius,

feu clic a cada mes per a conèixer les activitats que s’hi celebraran.

Setembre

Presentació P3: Un membre de l’AMPA dóna la benvinguda a les famílies d’alumnes de P3.

Octubre

Castanyada: Col·laborem amb el col·legi sufragant les despeses necessàries per a la celebració de la festa de la castanyada.

Consell escolar: Un membre de l’AMPA forma part del Consell Escolar

Novembre

Assegurança d’orfandat: L’AMPA posa a disposició de les famílies que ho desitgin una assegurança que cobreix les despeses escolars de l’alumne fins que finalitza els estudis al col·legi en cas de defunció del pare o mare assegurat.

Assemblea General: A mitjans del mes de novembre vam celebrar l’Assemblea General de l’associació. En ella la junta directiva posa en coneixement de les famílies assistents les activitats desenvolupades en el curs anterior les previstes per al curs actual.

Aportacions econòmiques a sortides culturals dels nens: En el primer trimestre del curs, es duen a terme sortides culturals a museus i teatres, l’AMPA col·labora amb una aportació econòmica

Desembre

Nadales: Col·laborem en l’organització i desenvolupament de les actuacions nadalenques dels nens de primària.

Loteria: Vam comprar loteria i la venem als pares.

Reis: L’AMPA es posa en contacte amb ses majestats els tres Reis d’Orient perquè els nostres petits del cicle d’infantil puguin conèixer-los personalment. A més s’encarrega d’organitzar l’esdeveniment i compra caramels i globus per a repartir en els reis i pessebre vivent.

El tió: Vam comprar regals per al cagatió per als nens de P3, P4, P5.

Gener

Revista Ecos: L’AMPA es fa càrrec de les despeses editorials de la revista que el Centre publica semestralment.

2a Presentació P3: Un membre de l’AMPA dóna la benvinguda a les famílies d’alumnes de P3.

Febrer

Xocolatada: Amb motiu de l’aniversari de la fundació de la congregació Serves del Sagrat Cor, el col·legi organitza la festa de la Pau. L’AMPA ajuda a l’organització i desenvolupament de la celebració i s’encarrega de la compra de la xocolata, melindros i gots per tot el col·legi.

Jornada de portes obertes: El president o un membre de la junta directiva s’encarrega de presentar l’associació a les famílies assistents a la jornada de portes obertes.

Aportacions econòmiques a sortides culturals dels nens: En el segon trimestre del curs, es duen a terme sortides culturals a museus i teatres, l’AMPA col·labora amb una aportació econòmica

Març

Aportacions econòmiques a sortides culturals dels nens: En el primer trimestre del curs, es duen a terme sortides culturals a museus i teatres, l’AMPA col·labora amb una aportació econòmica.

Abril

Sant Jordi: L’associació s’encarrega de comprar les roses que es reparteixen en el concurs literari i de dibuix que es realitza amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

Premis Ecos: Concurs literari per a Primària, ESO, Batxillerat i Cicles. Concurs de dibuix per als més petits d’educació infantil, l’AMPA compra un premi per a cada curs escolar.

Maig

Festa de Graduació: Quan es finalitza l’etapa al centre escolar, se celebra la festa de graduació, per a l’esdeveniment es lloguen cadires, s’organitza la compra de tot el necessari per a fer gaudir d’un refrigeri als alumnes, pares i professors que assisteixen a l’acte de la imposició de la beca.

Confirmació: Confirmació dels alumnes.

Juny

Aportacions econòmiques a sortides culturals dels nens: Al tercer trimestre del curs, es duen a terme sortides culturals a museus i teatres, l’AMPA col·labora amb una aportació econòmica

Revista Ecos: Segona entrega de la revista del centre sufragada per l’AMPA

Festa del Sagrat Cor: Es compren gelats a tots els nens i professors per celebrar la festa.

Revetlla fi de curs: Acomiadem el curs acadèmic amb una gran festa amenitzada amb orquestra o discjòquei. Lloguem taules i cadires per a aquelles famílies que ho desitgin puguin sopar còmodament al pati de l’escola i després gaudir ballant.

Juliol

Reciclatge de llibres: La primera setmana del mes de juliol es realitza un reciclatge de llibres directe entre els pares, canviant llibres, uniformes i material escolar.

Agost

Durant aquest mes no lectiu l’AMPA marxa de vacances, com fa tota l’escola, i agafem forces per tornar al setembre amb tones les ganes del món per tal de continuar desenvolupant totes les nostres activitats un nou curs !!!

Informació sobre l'Assegurança d'orfendat

Tenim subscrita una pòlissa d’assegurança col·lectiva de Vida amb MAPFRE.

L’assegurança té per objecte garantir la continuïtat de l’escolaritat dels alumnes del Col·legi Sant Josep Obrer mitjançant el pagament d’un capital als beneficiaris, per al cas de defunció o invalidesa absoluta o permanent.

Els beneficiaris són:

En cas de mort de l’assegurat, l’alumne. En cas d’invalidesa absoluta o permanent, el propi assegurat.
Poden ser assegurats de la pòlissa les mares, pares o representant de cada alumne, que pertanyi a l’entitat prenedora de l’assegurança

Descarregueu-ne la circular informativa

Feu clic a la imatge per a descarregar-vos el calendari en format PDF !!!

Dubtes, consultes ?? Contacteu amb l’AMPA !!!

Dubtes, consultes ?? Contacteu amb l’AMPA !!!

Share This