Benvolgudes famílies,

Ens complau molt compartir amb vosaltres aquest post, perquè per fi podem tornar a celebrar el Nadal sense cap restricció i, després de dos cursos marcats per la Covid-19, hem pogut tornar a viure la màgia dels Reis d’Orient i la il·lusió de les Nadales, amb les sempre fantàstiques actuacions dels nostres nens i nenes.

Des de l’AMPA del centre ha estat un plaer tornar a organitzar la visita dels Reis d’Orient i ajudar en la celebració de les Nadales, sempre és un plaer ajudar i donar suport a la vida educativa i festiva de l’escola. 

Tots sabeu com és la cara d’un infant quan té davant als Reis d’Orient, no hi ha moment més màgic ni més il·lusionant en tot l’any i, de tot allò que des de l’AMPA organitzem, us hem de confessar que vivim aquesta visita com la més maca i entranyable.

No volem finalitzar aquest escrit sense aplaudir la tasca que fan els i les docents del centre en la preparació de les Nadales, tots ells fan una tasca que valorem moltíssim, sempre, i sabem que la preparació de les Nadales és un esforç a tenir molt present. 

Moltes gràcies nois i noies, moltes gràcies mestres !!!!!

Share This