Benvinguts de nou al nostre blog,

Ens retrobem novament en aquest espai i és una alegria per a tots nosaltres, la situació de pandèmia que encara tenim ha deixat pràcticament a zero el número d’activitats que organitzem o ens les que com a AMPA de l’escola hi participem, i això també ha afectat als continguts que sempre us hem anat compartint en el nostre web.

Malgrat tot això que ens ha tocat viure, però, ahir vàrem gaudir d’una gran Diada de Sant Jordi, i vam poder lliurar els premis a tots els guanyadors i guanyadores com sempre hem fet.

En el pati gran, això sí, només hi vàrem ser la Direcció del centre i les dues representants de l’AMPA, i els nois i noies que han guanyat aquest any van baixar des de les seves classes quan per megafonia se’ls donava la bona notícia, havien guanyat el premi Sant Jordi 2021 del nostre centre!!

Amb aquest escrit us compartim un bon recull de fotos que vàrem fer d’aquest bonic acte, un acte que va estar acompanyat per un dia de sol típicament primaveral, i això encara ens va ajudar més a gaudir d’un dia més o menys “normal”…

Per acabar, com a AMPA del centre volem donar l’enhorabona a tots els i les participants, per la seva il·lusió, per les seves redaccions i poemes i per l’esperit participatiu que han mostrat un any més. També, volem fer arribar una enhorabona especial als guanyadors i guanyadores. 

En definitiva, enhorabona a tothom i gràcies per un Sant Jordi especial i fantàstic!!

 

D’altres articles de la nostra actualitat

Share This